fbpx

live

Live experience by Myrthe Lisanne

Waar kunst en spiritualiteit samenkomen

Now playing:

Op reis naar de onderwereld in een luchtballon

‘Op reis naar de onderwereld in een luchtballon’ is een live experience waarin we samen een deep dive maken in onze innerlijke wereld en op reis gaan naar de onderwereld.

De reis gaat over het hervinden van liefde voor the dark side of me and humanity,  over kwetsbaarheid, loslaten, overgave en geen controle. Over de schoonheid van donkerte en emoties en over het omarmen van alles wat ik ben en wie wij zijn als mens. 

Tijdens de live experience gaan we echt samen op reis. Ik neem je middels verhalen, muziek, meditatie, voice healing en spoken word mee diep naar binnen en breng je in contact met je innerlijke wereld. Ik laat je zien wat er verscholen ligt in het donker en ik weet zeker dat het anders zal zijn dan je had verwacht.

We sluiten de avond af met het thuiskomen in onszelf en een omarming van het leven zoals het is. Zoals het was en altijd zal zijn.

Ik kijk er naar uit om samen op reis te gaan.

Zie ik je live op 1 van de locaties?

In liefde,
X Myrthe Lisanne

Speeldata

29-10-’20

20:30 || Leiden
Kaasmarktschool

10-01-’21

20:30 || Leiden
Kaasmarktschool

17-01-’21

21:30 || Leiden
Kaasmarktschool

  book Me

Wil je mij boeken voor je event, festival of andere bijeenkomst?