fbpx

Metanoia 

A deep inner healing journey of breaking free and surrendering to your true essence 

De enige weg vooruit, is de weg naar binnen – Myrthe Lisanne

Hey lieve jij, welkom, wat fijn dat je interesse hebt in Metanoia!

Ben je er eindelijk klaar voor om je volledig over te geven aan het leven en een diepe staat van rust, tevredenheid en thuiskomen te voelen?

Ben je er klaar voor om nu voor eens en voor altijd los te breken van alles wat je klein houdt en je te herinneren wie je in essentie bent? Zodat je kunt ontdekken en ontvangen wat je hier te doen hebt op aarde?

Ben je er klaar voor om radicaal vanuit je hart en intuïtie te gaan leven?

Ben je er eindelijk klaar voor om te voelen dat alles goed is, was en altijd zal zijn? Dat je precies bent waar je moet zijn?

Wees dan welkom bij Metanoia en ga met me mee op een diepe innerlijke reis!

 

Metanoia is mijn groepsprogramma, of eerder gezegd groepsreis, waarin ik een aantal maanden samen met een groep op een diepe innerlijke (belevings)reis ga. Het is een prachtige diepe innerlijke ontdekkingsreis vol mythologie, mystiek, magie, kunst, heling, transcendentie en herinnering van onze ware essentie.

Tijdens Metanoia reizen we voorbij logica, voorbij ons verstand. We reizen uit ons hoofd naar ons hart. We ontdekken onze multidimensionale gelaagdheid en gaan kennismaken met wie we in de kern werkelijk zijn. 

We reizen naar onze bron, daar waar we vandaan komen en we gaan kennismaken met onze diepste essentie en ons diepste wezen: onvoorwaardelijke liefde en licht. We gaan voelen dat we altijd al een eeuwige uitdrukking van het goddelijke zijn geweest. We gaan ons diep Her-inneren wie we Zijn, zodat we in een staat van ontvankelijkheid komen om zo ons Ware Zelf te ontvangen en ons zielenpad te realiseren.

Metanoia gaat over bewustzijnsverruiming, expansie, losbreken en een ontdekking van onze ware natuur en onze ware scheppingskracht. Metanoia gaat over THUISKOMEN in jezelf, volledige zelfacceptatie om zo tot een prachtige zelfexpressie te komen.  

We gaan tijdens Metanoia in 6 groepssessies op reis en dit doen we middels diepe transcendente reizen, waarin we als groep co-creëren. Ik faciliteer de reizen en neem de groep mee op reis middels meditatie, ademhaling, zang, spoken word, storytelling en muziek. Middels mijn meditaties, mijn voice healing, zang, muziek, spoken word en storytelling heb ik de gave om je diep mee op reis te nemen en je innerlijke wereld aan te zetten.

Ik ben er elke sessie en elke reis bij als veilige haven en anker, als reisleider en als spaceholder. Ik zet mijn kanaal open, tune in op de groepsenergie en zing, channel, maak muziek en breng de groep naar plekken voorbij het hoofd, voorbij de lagen van ons denken en naar de lagen van ons hart, onze ziel en daar voorbij.

Elke sessie en elke reis ontdekken we meer en meer onze multidimensionale mens-zijn en ontdekken we meer en meer de waarheid over wie we in de kern werkelijk zijn. We reizen af naar plekken waar we vergeten wijsheid over onszelf en misschien wel de wereld terughalen en visualiseren een nieuwe realiteit en een nieuwe toekomst. We weven letterlijk een nieuwe aarde in de realiteit. We gaan onze plek ontdekken in het grotere geheel. 

Tijdens Metanoia vraag ik je om je compleet over te geven aan alles wat zich tijdens de reis aandient. We gaan op ontdekkingstocht en gaan ons (leren) verwonderen over alle wijsheid die in ons zit. We gaan ons diep herinneren wat we altijd al wisten.

Ik breng je naar verstilling en laat je voelen hoe het is om in eenheidsbewustzijn te leven.

Alles wat zich aandient tijdens onze reizen mag er zijn, mag geuit worden of ontladen worden. We gaan voor een volledige zelfacceptatie en -expressie.

Het is een reis van herinneren en opruimen, zodat we letterlijk lichter worden op weg naar het licht.

We gaan ervaren hoe het is om in eenheidsbewustzijn te leven, we reizen van afscheiding naar heelheid, van eenzaamheid naar samen en van zwaarte naar licht en liefde.

Tijdens Metanoia zul je ontdekken dat jij de schepper bent van je eigen realiteit. Je komt in een staat van volledige overgave en acceptatie van Wat is, was en zal zijn.

Aan het einde van elke reis en aan het einde van de diepgaande reis met zijn allen is het voor mij altijd het belangrijkste om weer thuis te komen, hier op aarde en in ons hart. Het is tijd om alles wat we Voelen en Zien en Weten, te integreren in ons lichaam. Want alleen dan kunnen we alles wat we weten ook daadwerkelijk beleven hier op aarde, en alleen dan scheppen we een nieuwe gewenste realiteit.

Tijdens Metanoia gaan we echt op ontdekking voorbij alles wat we dachten te weten en te kennen en wat ons is geleerd. Je gaat alles ontleren, ontdoen en ont-moeten wat je in de weg staat om voor altijd vrij te zijn in het huidige moment. Je gaat wakker worden voor de grootsheid in jezelf. 

Tijdens Metanoia werken we dus aan bewustzijnsverruiming, emotionele expressie en ontlading, overgave en radicale Zelfacceptatie en Zelfexpressie. We werken aan het herinneren van wie jij ten diepste bent en het herinneren van je zielenpad en al dit integreren en meenemen naar hier, thuis, op aarde. We gaan onvoorwaardelijke liefde, licht en goddelijkheid belichamen. 

We doen dit middels:

– Diepe transcendente reizen
– Meditaties
– Voice healing, sound healing and channels
– Kunst, spoken word en muziek
– In co-creatie met de groep en de energie van iedereen, we doen het samen!

Ga je met me mee naar binnen? Naar verstilling en complete overgave?

Beluister deze healing prayer en/of diepe trancereis met koptelefoon of oortjes, als een meditatie.

Birdwatcher

by Myrthe Lisanne | Healing prayer

Garden of Eden - diepe trancereis

by Myrthe Lisanne | Inner peace journey

I am nature cover art

Praktische informatie

We starten in de week van 15 maart 2021 (week 11) en hebben dan 5 x een 2-wekelijkse zoomsessie waarin we een diepe trancereis  maken aan de hand van het thema van elke week en waar er voldoende ruimte is voor vragen en integratie van de reis en verbinding. Elke sessie zal een prachtige co-creatie zijn. 

De andere week ontvangen jullie van mij informatie, kunst, inspiratie, een video of bijv. spoken word en een opdracht over het thema voor de daaropvolgende zoomsessie. Het is maar net wat ik doorkrijg!

Wanneer de groep compleet is, spreken we gezamenlijk af op welke dag en tijd de zoomcall het beste uitkomt. Hou rekening met zoomcalls in week 11, 13, 15, 17 en 19 en een afsluitsessie/dag op zaterdag 29 mei 2021. Het liefste kom ik samen in mijn mooie ruimte hier in Leiden voor een knaller van een afsluitende reis en expressie sessie, maar we wachten geduldig de corona regels af. 

De grootte van de groep zal maximaal 10 personen zijn, zo is er voldoende ruimte voor persoonlijk contact en kunnen we ook een prachtige en krachtige groepsenergie neerzetten. 

Verder is er voor iedereen een 1-op-1 live sessie inbegrepen, je kunt deze inplannen op het moment dat je voelt dat je daar behoefte aan hebt, deze ligt dus nog qua datum en tijd niet vast. Het moment dient zich altijd mooi en vanzelf aan. Deze sessie kan via zoom, of je komt naar mijn mooie ruimte in Leiden, in beide gevallen maken we een mooie deep dive en inner journey. 

De betaling van 555,- voor het hele traject geschiedt via een betaalverzoek nadat je je hebt aangemeld. Je kunt altijd een factuur vragen, er komt dan nog wat btw bij (totaal wordt het dan 671,55). Na betaling is je aanmelding compleet en kun je je niet meer afmelden. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden middels het aanmeldformulier hieronder. Wil je nog even kletsen met me om te voelen of het iets voor jou is? Geef dit dan even aan, dan plannen we een 30-min gratis call in! Je kunt me ook een mail sturen op myrthe@myrthelisanne.com of een dm via Instagram: @Myrthe.lisanne. Ik mail je daarna alle verdere informatie, de voorbereidingen en wat vragen.  

Voel je het? Wees welkom mooie ziel! We gaan zo’n mooie reis maken. 

Wil je weten hoe anderen mijn reizen en het werken met mij hebben ervaren? Scroll dan naar beneden voor testimonials! 

Aanmeldformulier

Ervaringen van 1-op-1 reizen

– Victoria

“Het was de meest intense reis die ik ooit heb gemaakt. Het leek wel of jij de hele tijd precies reageerde op wat ik dacht of voelde.”

Gisteren heb ik de reis gemaakt. WOW echt prachtig en intens! Het was sowieso de meest intense reis die ik ooit gemaakt heb.

SUPER BIJZONDER!!!

Het leek wel of jij de hele tijd precies reageerde op wat ik dacht of voelde en je wist goed waar ik behoefte aan had.

Ik ben er de hele tijd bij geweest, maar achteraf voelde het of ik verder en dieper weg ben geweest dan alle andere keren dat ik een reis van jou deed.

Misschien dat ik heel even weg ben geweest (bij het opstijgen), of in ieder geval een heel eind ‘op weg naar weg’. Toen je “Hey Victoria, wees er maar bij” zei kwam ik namelijk echt even van ver. Het was zo mooi dat je precies voelde dat ik er bij mocht blijven, het klopte helemaal! 

De ceremonie was heel indrukwekkend; alle emoties zijn wel voorbij gekomen. Ik heb achteraf 3 pagina’s in mijn boekje geschreven over mijn ervaring.

THANKS in ieder geval alvast voor de prachtige en hele bijzondere en waardevolle reis <3.

Ik ga de reis zeker nog 10x luisteren, ik denk dat ik nog niet eens alles 100% heb meegekregen namelijk, het was zo veel! 

Gerlinde

“Het stuk is niet voor één vraagstuk te vangen maar zorgt altijd voor het voelen van onvoorstelbare kracht, diepgaand vertrouwen en een onhoudbaar verlangen. Door merg en been, engelachtig. Jij hebt mij echt gehoord, kunstenares.”

Wow, jouw reis… jij hebt alle facetten van mij en in mij gezien. Jouw klanken, woordenspel, en onvoorstelbare hoge tonen zien mij. Vertalen mij en hebben mij verwoord.

Je sprak mijn glitterende, pastelkleurige, bloemige, zwevende, engelachtige ik aan. Je sprak dat deel in mij aan dat klaar is met opofferen en klaar is voor een avontuur. Het sprak ook mijn kracht aan, mijn vuurspuwende draak.

Elke keer als ik jouw kunst luister, jouw reis, ontroert het me. Dan betekenen de klanken precies hetzelfde als de vorige keer, of juist wat anders. Altijd is het bevestigend. Het is wat ik nodig heb en wat er vanbinnen in mij klinkt.

Het stuk is niet voor één vraagstuk te vangen maar zorgt altijd voor het voelen van onvoorstelbare kracht, diepgaand vertrouwen en een onhoudbaar verlangen. Door merg en been, engelachtig. Jij hebt mij echt gehoord kunstenares.

Het vuur is aangewakkerd, brandt in mij. Ik heb mijn eigen kracht gezien en gevoeld: onvoorstelbaar krachtig, onhoudbaar.

Dankjewel. Een diepe buiging namens mij en al mijn delen in mij die jij zo hebt gezien. Dankjewel dat je we er mogen zijn en dat jij ons en mij hebt gehoord.

Frans

“Waaaaaauw!!! Wat een reis lieve lieve lieve Myrthe!!! Wat een power en energie! Wat nam je me mee, naar mijn thuis.”

De muziek, je stem, ik krijg er nu nog kippenvel van!! 🙂 Ik heb het omarmd, mijn woede en boosheid, daar geloof ik in. Ik voel de energie, het rustige gevoel. Je hebt me zoveel moois laten zien. Onderweg kwam ik mijn opa tegen, die me beloofde me te vertellen wat mijn missie in het leven zou zijn.

Ik vloog door de lucht en door het heelal. Ik zag mezelf als een krachtig oermens. Ik voelde zoveel power! Ik voelde de energie door mijn lichaam gieren. Wat een kracht! Wat voelde ik me fijn om ‘thuis te komen’, me te herinneren wie ik ben en waar ik vandaan kom.

Ik zag mijn woede die ik al jaren onderdrukte. Die heb ik nu omarmd, die mag er nu zijn.

Ik voelde ook heel veel liefde en begrip. Ik voelde het goddelijke in mij wakker worden.

Ik zag de leider in mij, wat een geweldig beeld was dat. Ik ontving prachtige symbolen en tekenen en kwam toen weer thuis in mijn lichaam, vol energie, power en liefde.

Dankjewel!

– Elena

“De reis was een herinnering en een ontdekkingsreis. Stapje voor stapje dieper terug in de puurheid. Niets en niemand hoeft en alles wat ik zie en hoor is precies zoals het ‘moet’ zijn.”

Lieve Myrthe, ik ben net op een hele bijzondere reis geweest waar jij me heen hebt begeleid met de mooie magische klanken <3.

Dit omschrijft het gevoel van mijn reis:

Stapje voor stapje dieper terug in de puurheid. Alle lagen vallen af en hoewel ze zo zwaar lijken is het juist heel natuurlijk me weer zo te voelen.

Ik maak me geen zorgen en voel geen twijfels. Niets en niemand hoeft en alles wat ik zie en hoor is precies zoals het ‘moet’ zijn.

Ik ben mezelf maar voel me als een kind zo vrij. Vrij om te zwieren, rennen, liggen, voelen en lachen. Vrij om mee te gaan. Vrij om alles te zien. Vrij om niks fout te kunnen doen.

De reis was een herinnering en een ontdekkingsreis.

Borrelend enthousiasme door de schoonheid, het spannende en de magie.

Puur geluk en warmte door de herinnering en ultieme vrijheid op de bijzondere plek waar je me naar toe leidde.

Dankjewel dat je dit prachtige werk doet. Wat een prachtige magische stem.

Elk geluid klopte en was weer een stukje van het verhaal, van mijn verhaal.

Marlies

“Fijn dat je het opnieuw kunt beluisteren en er zo terug naar kan gaan, naar deze unieke reis.”

Wow wat een reis. Wat een zalige kleuren en beelden. De muziek resoneert zo mooi en raakt me zo diep. 

De persoonlijke woorden en de herkenning van het gevoel geeft me zoveel kracht. 

Deze kracht geeft me sterk het gevoel verder op pad te mogen met deze energie.

Het opent een weg naar mijn kern. De woorden die je zei en zong bleven nadien nog een hele tijd hangen. 

Fijn dat je het opnieuw kunt beluisteren en er zo terug naar kan gaan, naar deze unieke reis. 

Dank u voor deze prachtreis <3

 

Sandra

“Terwijl je luistert voel je de heling gewoon plaatsvinden.”

Het was net alsof je tijdens de reis echt bij me was. Ik kwam direct aan het begin in een andere energie en had zin om me te omhullen met dekens en kussens. Zo voelde de energie ook. Zo zacht.

De reis was ook echt heel ontroerend, je stem komt direct binnen.

Op een gegeven moment toen je ging zingen kwam er zoveel emotie los. Het was echt een release. Alles wat je zei was zo kloppend. Ik was echt ontroerd door het licht dat in mij kwam.

Ik heb de reis 3 x gedaan, zo fijn dat je dat kunt doen na het downloaden. Elke keer hoorde ik weer andere dingen die ik dan weer kon integreren.

Je energie is echt wonderschoon, zo zuiver, zo diepgaand. En het is geweldig dat je zo’n reis in je eigen tijd kunt doen. Na de reis ben ik ontzettend veel gaan tekenen. Er wilde zoveel uit.

Je stem is heel zuiver en krachtig en heel prettig om naar te luisteren, maar ook op energetisch niveau doet je stem zoveel. Het klopte zo allemaal. Je stem is echt een toegevoegde waarde, prachtig.

Terwijl je luistert voel je de heling gewoon plaatsvinden.

Terwijl ik de reis maakte was je echt bij me, we deden het echt samen, geweldig. 

Het was een wonderschone reis. Dankjewel!

Jonne

“Ik heb gelachen, gehuild, bewogen, gezongen, geschreeuwd, geroken, gedroomd en losgelaten. Wat een reis, wat een avontuur! Wat bijzonder! Nog nooit heeft iemand zo iets voor mij gedaan of zoiets kunnen geven.”

Op het moment dat ik de vogel op mocht stappen begon de reis op gevoelsniveau voor mij. 

Ik zag mijn kleine dromerige ik met een backpack op de vogel stappen. Ik voelde zoveel liefde en warmte voor mijn kleine ik en kon niet stoppen met glimlachen.

Vervolgens kwam er heel veel los, ook daar zag en voelde ik hoe jij mijn kleine ik vasthield en hoe goed het was om te horen dat het oké was. Dat alles oké was en oké is, nu en toen. Dit voelde helend. Ik voelde alles: warmte en steun en verdriet en machteloosheid. 

Wat een reis, wat een avontuur! Wat bijzonder! Nog nooit heeft iemand zo iets voor mij gedaan of zoiets kunnen geven.

Ik voel het eenheidsgevoel. Eigenlijk wil ik nu niets anders dan daar blijven en nog wat rondhangen. 

Rust, ruimte, stilte, naar binnen keren.

 

Julia

“Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met vertellen hoe mijn reis was. Maar wauw wat een reis. Het was zo intens, zo mooi en zo helend.”

Tijdens de reis zat ik echt in een warme cocon en ik heb zo intens gehuild, terwijl ik zoveel liefde en veiligheid voelde in mezelf. 

Ik heb van alles opgeschreven en er is echt van alles aan het shiften deze dagen. Ik denk er dagelijks aan terug.

Ik ga hem vandaag of komende dagen nog een keer doen, zo fijn dat dit kan! 

 Dank, dank, dank <3

Aanmeldformulier