fbpx

Wil jij samenkomen in een Tipi, om te verbinden, magie te creëren en intuïtief te zingen?

Kom dan 6 maart 2021 naar onze Intuitive Singing Circle in de prachtige Tipi ‘White Buffalo’ in Hedel, vlakbij Den Bosch! 

Stap in de magie van een cirkel rondom het vuur, omringd door de omhelzing van de tipi. 

Ontdek tijdens deze magische avond hoe het voelt om vrij te zingen vanuit je intuïtie. Veilig, samen in een groep met gelijkgestemden. 

Ontmoet de wijsheid van jouw eigen unieke stemgeluid. Ook als je angst of onzekerheid voelt over je stem, is dit de plek om op ontdekkingstocht te gaan. 

Myrthe, Iris & Soraya nodigen je uit om op reis te gaan en daarbij je stem alle ruimte te geven, om samen te experimenteren met geluid geven aan wat er binnen in jouw leeft.

Een avond die je in verbinding brengt met jouw stem, je binnenwereld en anderen.

Een avond vol magische verhalen, liederen en de ruimte om helemaal jezelf te zijn.

DATUM EN TIJD:

6 maart 2021
14:00-17:00

LOCATIE:
Tipitent ‘White Buffalo’
Hondsneststraat 28
5321GT, Hedel (vlakbij Den Bosch)

INVESTERING:
€ 39,00

VOOR WIE?
Voor iedereen die de magie van een cirkel wil ervaren en nieuwsgierig is naar samen zingen en stembevrijding. 

PRAKTISCH:
Zorg voor warme, makkelijk zittende kleding in laagjes. Mocht het warm worden rondom het vuur, dat je bijvoorbeeld een vest uit kunt doen. Wij zorgen voor thee & lekkers. Het is ook fijn om laarzen of oude schoenen aan te doen, we gaan lekker back to nature! 

 

MEER INFORMATIE:
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Myrthe, Soraya of Iris door een persoonlijk berichtje te sturen via Instagram (@myrthe.lisanne / @soraya.amber / @iris.savonije) of door een mailtje te sturen naar myrthe@myrthelisanne.com

Veel liefs,

Soraya Amber

(www.soraya-amber.com)

Soraya Amber heeft als missie om mensen te empoweren zichzelf te zijn en hun wilde delen te omarmen. 

Ze combineert verschillende kunstuitingen zoals poëzie, muziek en fotografie met energiewerk en een vleugje magie, waardoor haar werk je raakt op zielsniveau. 
Ze komt in vele gedaantes. Ze is fotograaf en coach voor lichtbrengers, singer-songwriter, ze zingt mantra’s op ceremonies, heeft een online groepstraject voor vrouwen die voor zichzelf willen kiezen en ze schrijft poëzie.

Soraya creëert de ruimte om jezelf volledig tot uiting te brengen.

Haar motto: You fully expressing yourself is the greatest service to the planet. 

 

Iris Savonije

Iris creëert graag momenten waar de liefde en het wonder van het leven mogen samenvallen.

Dit kan zich uiten in verschillende vormen, zoals Rites of Passage werk, ceremonies en schrijfsels die haar hart laten zingen.

Ze werkt momenteel aan een story telling reis, die ze hopelijk na een paar keer uitstellen ook écht gaat opvoeren.

Naast deze creaties werkt Iris bij het prachtige Retraite centrum Venwoude!

 

Myrthe Lisanne

(www.myrthelisanne.com)

Myrthe is een ware emotie expressionista: Iemand die kunst maakt en zingt vanuit de emoties die ze voelt. Naast kleine diepgaande songs met tekst, zingt zij ook intuïtief en maakt ze helende klanken met haar stem. Haar stem zet je open en aan, geeft je toegang tot je innerlijke wereld en brengt je in contact met je ziel. Haar stem creëert werelden en is de brug tussen mens en ziel, tussen aarde en universum.

Zij heeft als missie iedereen te helpen herinneren wie zij in de kern zijn: een licht en liefdevol wezen. Zij voelt een diepe connectie met het hogere, het licht, daar waar we vandaan komen. En haar kunst is het middel om dat wat zij voelt en ervaart en kent, die andere wereld, naar hier te halen en te delen met de wereld. 

Zij maakt dan ook (helende) meditatieve muziek, diepgaande innerlijke muzikale reizen (Inner peace journeys), video’s met spoken word, poëzie en waar ze maar kan spreekt ze of schrijft ze en deelt ze over haar zoektocht naar de universele waarheid van de mens.

Haar zielspad? Singing a new world into being!