fbpx

Listen

Garden of eden 

Meditative journey with healing sounds

Mocht je nog niet eerder een inner peace journey hebben gedaan, dan heb ik hier wat tips voor je voor het luisteren van de reis en voor na de reis! 

1. Een inner peace journey is een diepe meditatie waarin je in een trance-staat komt, vergelijkbaar met een soort hypnose (no worries je bent altijd nog helemaal gewoon aanwezig in de ruimte en er kan je niets gebeuren als jij dat niet wilt). 

2. In een inner peace journey word je geleid door mijn (zang)stem naar binnen om een prachtige innerlijke reis te maken. Het is eigenlijk een soort dromen, maar dan terwijl je wakker bent. Je ziel gaat op reis. Dit wordt ook wel ‘transcenderen’ genoemd. Omdat je nog wakker bent kunt je dit bewust meemaken en hierdoor kun je prachtige reizen maken met je ziel naar plekken waar je inzichten op kunt doen over jezelf, waar je in contact kunt komen met hogere gidsen of je hogere zelf. Soms reizen we helemaal naar de bron, om je weer te helpen herinneren waar je vandaan komt en wat je in de essentie bent. Je voelt je weer een met alles en ervaart een diep eenheidsgevoel. Je voelt je gedragen, geborgen en veilig. 

3. Zorg dat je op een rustige plek zit waar je niet gestoord kunt worden. De reis duurt ongeveer een uur. Beluister de reis zittend, zo kun je actief mee op reis en er goed bij blijven. De kans op in slaap vallen is dan ook kleiner (mocht dit toch gebeuren, no worries, dan was dat precies wat je nodig had. Je ziel gaat toch wel mee op reis!). 

4. Luister de reis met oortjes in of een koptelefoon op. Zo kun je je extra goed afsluiten.

5. Houd pen en papier bij de hand, zo kun je na de reis op schrijven hoe je je reis hebt beleefd, wat je hebt gezien, gevoeld en ervaren. Dit is fijn om de reis te integreren. 

6. Alles wat je ziet, voelt, ervaart, of wat zich aandient is helemaal goed. Er is geen goed of fout. Elke ervaring is anders en ik geloof erin dat je altijd precies krijgt wat nodig is op jouw pad. Natuurlijk kan er van alles loskomen tijdens de reis. Emoties bijvoorbeeld, laat die er zijn, uit ze, omarm ze en heb ze lief. Ze komen je een boodschap brengen! 

Mocht je toch twijfelen of vragen hebben, dan kun je me altijd mailen op myrthe@myrthelisanne.com of een dm sturen via Instagram

7. Na de reis kan het fijn zijn om wat suiker te eten, chocola bijvoorbeeld en even wat te wandelen of bewegen om weer te aarden en aan te komen in je lichaam (dansen, springen, lachen, ademen… alles om je lichaam weer te activeren!). Het kan zijn dat je wat misselijk wordt door de reis, of andersoortig lichamelijke dingen ervaart, dat is allemaal oké en helemaal logisch. Je lichaam is aan het wennen aan deze vorm van diepe trance en reizen!