fbpx

1-on-1 Emotion expression session

Coming soon! 

Reviews

Elena

Het was een wonderschone reis. Dankjewel! Het was net alsof je echt bij me was. Ik kwam direct aan het begin in een andere energie en had zin om me te omhullen met dekens en kussens. Zo voelde de energie ook. Zo zacht. De reis was ook echt heel ontroerend, je stem komt direct binnen. Op een gegeven moment toen je ging zingen kwam er zoveel emotie los. Het was echt een release. Alles wat je zei was zo kloppend. Ik was echt ontroerd door het licht dat in mij kwam. 

Ik heb de reis 3 x gedaan, zo fijn dat je dat kunt doen na het downloaden. Elke keer hoorde ik weer andere dingen die ik dan weer kon integreren. 

Je energie is echt wonderschoon, zo zuiver, zo diepgaand. En het is geweldig dat je zo’n reis in je eigen tijd kunt doen. Na de reis ben ik ontzettend veel gaan tekenen. Er wilde zoveel uit. 

Je stem is heel zuiver en krachtig en heel prettig om naar te luisteren, maar ook op energetisch niveau doet je stem zoveel. Het klopte zo allemaal. Je stem is echt een toegevoegde waarde, prachtig. 

Terwijl je luistert voel je de heling gewoon plaatsvinden. 

Terwijl ik de reis maakte was je echt bij me, we deden het echt samen, geweldig. Dankjewel!

– Sandra