fbpx

Garden of Eden – An inner peace journey

Download hier een gratis inner peace journey

“Ik ben zo juist met jou in The Garden of Eden geweest! Mijn god wat was dat fijn. En wat is het daar mooi. En ik heb een zeer prettig gesprek met de slang gehad. Ik voel me nu zó opgelucht, krachtig en energievol. Ik zit hier, terwijl ik dit type, huilend van vertrouwen te hunkeren naar de nabije toekomst. Dank, dank, dank.

Ik ga nu met mijn kinderen dansen denk ik, want daar heb ik gewoon kei veel zin in… Dikke knuffel. “

– Edwin

Wat is een inner peace journey?

Een inner peace journey is een diepe meditatie, een muzikale transcendente reis met spoken word en voice & sound healing, gezongen, geschreven en gesproken door Myrthe Lisanne.

Deze diepe innerlijke reizen helpen jou om in contact te komen met jouw hart, jouw lichaam, je emotionele wereld en jouw ziel.

De reizen brengen je onmiddelijk terug naar een staat van stilte, rust en transcendentie. Ze helpen je om heftige emoties te uiten en ze brengen je naar een complete staat van overgave.

De reizen helpen je om je hart te openen en brengen je terug naar het huidige moment, naar het NU. Terug naar de eeuwigheid. 

De reizen helpen jou je te herinneren wie jij in essentie bent: een goddelijk wezen, bestaande uit licht en liefde.

Luister naar een inner peace journey wanneer je wil ontspannen, ontladen of contact wil maken met je innerlijke wereld.

Een inner peace journey kun je het beste beluisteren met een koptelefoon op of oortjes in en in een ruimte waar je niet gestoord kunt worden.

Garden of Eden

An inner peace journey by Myrthe Lisanne

Tekst.

Ervaringen van anderen