fbpx

Ik voel me wel eens eenzaam.

Een kanttekening hierbij is dat ik niet bedoel dat ik eenzaam BEN, maar dat ik soms gevoelens HEB van eenzaamheid. Ik denk niet dat ik hier speciaal in ben, want ik geloof er heilig in dat iedereen dit wel eens voelt.

Je voelt je verlaten, niet begrepen en je hebt een heel diep verlangen om gezien en gehoord te worden, om BEGREPEN te worden.

Je behoefte aan contact, aan verbinding, aan liefde is dan groot, al weet je dat het in wezen niet gaat om contact of verbinding, maar om iets wat op een dieper niveau moet plaatsvinden.

Je hebt er behoefte aan dat iemand jou tot in het diepste van je ziel ziet en erkent en liefheeft.

Het eenzame gevoel ontstaat dan wanneer je denkt dat dit niet kan, of dat zo’n diep contact op gevoelsniveau niet bestaat. Je plaatst dit gevoel hiermee buiten jezelf.

Je denkt dan dat de liefde waar je naar hunkert, vervuld moet worden door iets of iemand buiten jou. Terwijl ik er diep in geloof dat we allemaal een onuitputtelijke bron van liefde in ons hebben. Als we die weten aan te spreken en die bron weten in te zetten voor onszelf, dan neemt het gevoel van eenzaamheid vanzelf af. We zien onszelf, we voelen onszelf en erkennen onszelf. We hebben onvoorwaardelijke liefde voor onszelf. Dat klinkt misschien als een ver van je bed show (of juist niet!), maar ik weet dat je het in je hebt om dit te ervaren en ik gun je niets liever!

Wat kun je doen als je dit gevoel van eenzaamheid ervaart en op zoek moet naar die innerlijke onuitputtelijk bron van liefde?

1 manier is, je raadt het al… muziek luisteren dat resoneert met het gevoel van liefde. Op zoek naar de liefdesfrequentie!

Als je gelooft dat alles energie is en alles trilling, als je gelooft dat dezelfde soort energie en dezelfde soort trilling elkaar aantrekt, dan geloof je er ook in dat muziek dat trilt op het niveau van liefde, de liefde in je wakker maakt, of letterlijk wakker trilt! Jouw bron van liefde wordt aangeboord en vanuit die bron kun je weer de liefde voor jezelf voelen, om zo je eenzaamheid te zien, te omarmen en te verzachten, te integreren. Je voelt je dan weer completer, in balans, zuiver.

Dit is wat muziek, wat de stem, wat geluid met je kan doen. Op gevoelsniveau op zoek gaan naar datgene wat aandacht verdient, dit meenemen om het vervolgens te integreren, te helen.

In mijn voice healing & meditation track ‘(Self)love‘ bezing ik (zelf)liefde en probeer ik hiermee jouw bron van onuitputtelijke (zelf)liefde aan te boren!


Veel luisterplezier!