fbpx

1-on-1 Guidance

Here to help you remember the tremendous beauty of all that you are and All that is

Voel je de behoefte aan een diepere connectie met je (hogere) zelf? Voel je het verlangen om diep naar binnen te keren, in stilte te Zijn, de connectie te voelen met jouw essentie?

Ben je op ‘zoek’ naar antwoorden over jouw pad in het leven en ben je er klaar voor om die in jezelf te ontdekken?

Voel je dat je er klaar voor bent om je helemaal over te geven aan het leven? Om helemaal Hier te Zijn en jouw ware zielenpad te omarmen? 

Voel je de behoefte om alles te overstijgen, om te reizen naar een nieuw bewustzijnslevel, die van licht en liefde? 

Boek dan een van mijn trajecten waar ik je middels afgestemde inner peace journeys gids op jouw pad en op jouw diepe, helende en transformerende reis naar binnen en weer naar buiten.  

“Ik heb gelachen, gehuild, bewogen, gezongen, geschreeuwd, geroken, gedroomd en losgelaten. Wat een reis, wat een avontuur! Wat bijzonder! Nog nooit heeft iemand zo iets voor mij gedaan of zoiets kunnen geven.”

– Jonne

Wat houdt werken met mij in?

Wanneer we samen gaan werken, tijdens een of meerdere sessies, zullen we middels inner peace journeys (diepe trancereizen) diep naar binnen reizen, voorbij bestaande kaders en voorbij je mind. We dalen af naar andere dimensies in jou, zoals je gevoelslaag, of de lagen van jouw ziel. We maken contact met jouw bron van wijsheid, liefde en licht en ontdekken wie jij in de kern bent. We pellen laag voor laag af wat jou in de weg staat om in het hier en nu gelukkig te zijn, te stromen, te expanderen en om vrij te zijn. Ik neem je mee naar jouw innerlijke wereld middels meditatie, voice healing, spoken word en (emotie)expressie.

We transcenderen en reizen van het hoofd naar het hart, waardoor je jezelf kunt ontstijgen en in een prachtige staat van overgave en ontvankelijkheid kunt komen. 

De staat van ontvankelijkheid is de staat waarin je wil verkeren om dat mooiste leven te manifesteren. Om het licht en de liefde naar de aarde te brengen. Om te reizen van oud naar nieuw en van onlicht naar licht, om te transformeren en om los te breken van alles wat je niet meer dient.

Wat levert het me op?

In een traject bij mij creëren we in elke sessie een sacred space waarin we diep naar binnen gaan reizen en waarin we langzaamaan steeds meer ruimte maken voor jouw ware essentie. Je zult merken dat je aan het einde van elke sessie meer vertrouwen, kracht, energie en lichtheid voelt. Je voelt je gedragen, geborgen en veilig en je zult merken dat je je weer een eenheid voelt. 

We duiken diep in jouw innerlijke wereld en leren alles af wat in de weg staat om gelukkig en vrij te zijn in het huidige moment. Ik leer je de staat van ontvankelijkheid, overgave en verstilling: de staat om jouw ware zelf en zielenpad te ontvangen. 

We maken contact met jouw gevoelswereld en alle emoties die vastzitten maken we los en laten we weer stromen. We integreren de donkere stukken in jou, brengen die naar het licht en laten die versmelten in je hart. 

In elke sessie ontstijg je letterlijk jezelf en maak je contact met je hogere zelf, gidsen, helpers en ziel. Je keert terug in je lichaam vol liefde, vertrouwen en energie. Je zult voelen dat je niet alleen bent, dat je wordt geholpen en dat er een prachtig pad voor jou is uitgestippeld. Je durft er voor het eerst echt op te vertrouwen dat dit voor jou is weggelegd en weet eindelijk hoe je je eigen intuïtie kunt horen, verstaan en omzetten in actie. Je maakt kennis met jouw ware zelf en met dat wat jij te doen hebt. 

Maar bovenal leer je te VOELEN en te LEVEN vanuit jouw hart.

Je leert je écht over te geven aan het leven en weer opnieuw te houden van dit leven, hier op aarde. Je leert om bewust hier te Zijn, je kiest echt opnieuw weer voor je leven hier op aarde, vol overgave. Je ogen zullen openen voor het wonder dat het leven is! 

Hoe werkt een sessie? 

Of je nu een eenmalige sessie boekt of een langer traject, in elke sessie stem ik mij af op jouw energie, jouw essentie en laat ik door me heen komen wat ik ontvang, voel, zie en hoor. Ik neem je echt letterlijk mee op reis en begeleid je naar die plek waar jij vandaan komt. Ik breng je thuis en naar eenheid, een kennismaking en hereniging met alle delen van jou.

De reis die we gaan maken is een echte initiatie, activatie en Her-innering van wie jij ten diepste bent. Het is een diepe meditatieve reis waarin ik je meeneem naar ontspanning, overgave en ontstijging van het huidige moment. Ik stem af op jou, maak muziek, begeleid je met mijn stem en laat jouw energie leidend zijn.

Ik vertaal jouw energie naar woorden, geluiden en gezang. Ik breng je naar stilte, in trance en zing voor je, spreek voor je en channel voor je. Alles om jou te helpen afreizen naar de grootsheid in jou, naar je hart, zodat je alles wat je niet meer dient en je in de weg staat om in vrijheid te leven en te zijn, van je kunt laten afglijden, helen of transformeren. 

Elke reis, elke sessie (1,5 a 2u), is een prachtige co-creatie en ontdekking. We geven ons over aan de stroming, aan onze innerlijke wijsheid en gaan op zoek naar jouw essentie, zodat jouw essentie letterlijk belichaamd kan worden hier op aarde en je je ware zelf volledig tot expressie kunt brengen.

Na elke reis die we maken is er ruimte voor evaluatie, reflectie en integratie. Met mijn achtergrond als psycholoog en coach verweven we de ervaringen van de reis in jouw huidige realiteit en leven, zodat elke reis ook letterlijk in je lichaam en bewustzijn kan zakken.

Gerlinde

“Het stuk is niet voor één vraagstuk te vangen maar zorgt altijd voor het voelen van onvoorstelbare kracht, diepgaand vertrouwen en een onhoudbaar verlangen. Door merg en been, engelachtig. Jij hebt mij echt gehoord, kunstenares.”

Wow, jouw reis… jij hebt alle facetten van mij en in mij gezien. Jouw klanken, woordenspel, en onvoorstelbare hoge tonen zien mij. Vertalen mij en hebben mij verwoord.

Je sprak mijn glitterende, pastelkleurige, bloemige, zwevende, engelachtige ik aan. Je sprak dat deel in mij aan dat klaar is met opofferen en klaar is voor een avontuur. Het sprak ook mijn kracht aan, mijn vuurspuwende draak.

Elke keer als ik jouw kunst luister, jouw reis, ontroert het me. Dan betekenen de klanken precies hetzelfde als de vorige keer, of juist wat anders. Altijd is het bevestigend. Het is wat ik nodig heb en wat er vanbinnen in mij klinkt.

Het stuk is niet voor één vraagstuk te vangen maar zorgt altijd voor het voelen van onvoorstelbare kracht, diepgaand vertrouwen en een onhoudbaar verlangen. Door merg en been, engelachtig. Jij hebt mij echt gehoord kunstenares.

Het vuur is aangewakkerd, brandt in mij. Ik heb mijn eigen kracht gezien en gevoeld: onvoorstelbaar krachtig, onhoudbaar.

Dankjewel. Een diepe buiging namens mij en al mijn delen in mij die jij zo hebt gezien. Dankjewel dat je we er mogen zijn en dat jij ons en mij hebt gehoord.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Je kunt bij mij verschillende trajecten boeken. We kunnen eenmalig samen op reis gaan, of een langere tijd waarin we 3 keer of 6 keer samenkomen, dit kan zowel via zoom, of live hier bij mij in Leiden, Zuid-Holland.

Elk traject start met een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten via Zoom, zodat ik kan afstemmen op jou en jouw energie, jouw thema’s, vragen en wat jij nodig hebt. Zo kunnen we beiden aanvoelen of we gaan samenwerken.

We spreken af waar je staat en waar je naartoe wilt werken, wat er nodig is, waar je behoefte ligt en vooral hoe we te werk gaan (bijvoorbeeld alles online, of een deel online en een deel live, of alles live).

Hieronder heb ik mijn verschillende trajecten uiteen gezet.

Voel je een JA bij een van mijn pakketten of wil je dit gaan voelen in een gratis kennismakingsgesprek? Vul dan hieronder het formulier in!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Scroll dan naar beneden! 

Contactformulier

Welk traject spreekt je het meeste aan?

Ervaringen van anderen

– Victoria

“Het was de meest intense reis die ik ooit heb gemaakt. Het leek wel of jij de hele tijd precies reageerde op wat ik dacht of voelde.”

Gisteren heb ik de reis gemaakt. WOW echt prachtig en intens! Het was sowieso de meest intense reis die ik ooit gemaakt heb.

SUPER BIJZONDER!!!

Het leek wel of jij de hele tijd precies reageerde op wat ik dacht of voelde en je wist goed waar ik behoefte aan had.

Ik ben er de hele tijd bij geweest, maar achteraf voelde het of ik verder en dieper weg ben geweest dan alle andere keren dat ik een reis van jou deed.

Misschien dat ik heel even weg ben geweest (bij het opstijgen), of in ieder geval een heel eind ‘op weg naar weg’. Toen je “Hey Victoria, wees er maar bij” zei kwam ik namelijk echt even van ver. Het was zo mooi dat je precies voelde dat ik er bij mocht blijven, het klopte helemaal! 

De ceremonie was heel indrukwekkend; alle emoties zijn wel voorbij gekomen. Ik heb achteraf 3 pagina’s in mijn boekje geschreven over mijn ervaring.

THANKS in ieder geval alvast voor de prachtige en hele bijzondere en waardevolle reis <3.

Ik ga de reis zeker nog 10x luisteren, ik denk dat ik nog niet eens alles 100% heb meegekregen namelijk, het was zo veel! 

Frans

“Waaaaaauw!!! Wat een reis lieve lieve lieve Myrthe!!! Wat een power en energie! Wat nam je me mee, naar mijn thuis.”

De muziek, je stem, ik krijg er nu nog kippenvel van!! 🙂 Ik heb het omarmd, mijn woede en boosheid, daar geloof ik in. Ik voel de energie, het rustige gevoel. Je hebt me zoveel moois laten zien. Onderweg kwam ik mijn opa tegen, die me beloofde me te vertellen wat mijn missie in het leven zou zijn.

Ik vloog door de lucht en door het heelal. Ik zag mezelf als een krachtig oermens. Ik voelde zoveel power! Ik voelde de energie door mijn lichaam gieren. Wat een kracht! Wat voelde ik me fijn om ‘thuis te komen’, me te herinneren wie ik ben en waar ik vandaan kom.

Ik zag mijn woede die ik al jaren onderdrukte. Die heb ik nu omarmd, die mag er nu zijn.

Ik voelde ook heel veel liefde en begrip. Ik voelde het goddelijke in mij wakker worden.

Ik zag de leider in mij, wat een geweldig beeld was dat. Ik ontving prachtige symbolen en tekenen en kwam toen weer thuis in mijn lichaam, vol energie, power en liefde.

Dankjewel!

– Elena

“De reis was een herinnering en een ontdekkingsreis. Stapje voor stapje dieper terug in de puurheid. Niets en niemand hoeft en alles wat ik zie en hoor is precies zoals het ‘moet’ zijn.”

Lieve Myrthe, ik ben net op een hele bijzondere reis geweest waar jij me heen hebt begeleid met de mooie magische klanken <3.

Dit omschrijft het gevoel van mijn reis:

Stapje voor stapje dieper terug in de puurheid. Alle lagen vallen af en hoewel ze zo zwaar lijken is het juist heel natuurlijk me weer zo te voelen.

Ik maak me geen zorgen en voel geen twijfels. Niets en niemand hoeft en alles wat ik zie en hoor is precies zoals het ‘moet’ zijn.

Ik ben mezelf maar voel me als een kind zo vrij. Vrij om te zwieren, rennen, liggen, voelen en lachen. Vrij om mee te gaan. Vrij om alles te zien. Vrij om niks fout te kunnen doen.

De reis was een herinnering en een ontdekkingsreis.

Borrelend enthousiasme door de schoonheid, het spannende en de magie.

Puur geluk en warmte door de herinnering en ultieme vrijheid op de bijzondere plek waar je me naar toe leidde.

Dankjewel dat je dit prachtige werk doet. Wat een prachtige magische stem.

Elk geluid klopte en was weer een stukje van het verhaal, van mijn verhaal.

Contactformulier

Welk traject spreekt je het meeste aan?

Marlies

“Fijn dat je het opnieuw kunt beluisteren en er zo terug naar kan gaan, naar deze unieke reis.”

Wow wat een reis. Wat een zalige kleuren en beelden. De muziek resoneert zo mooi en raakt me zo diep. 

De persoonlijke woorden en de herkenning van het gevoel geeft me zoveel kracht. 

Deze kracht geeft me sterk het gevoel verder op pad te mogen met deze energie.

Het opent een weg naar mijn kern. De woorden die je zei en zong bleven nadien nog een hele tijd hangen. 

Fijn dat je het opnieuw kunt beluisteren en er zo terug naar kan gaan, naar deze unieke reis. 

Dank u voor deze prachtreis <3

 

Sandra

“Terwijl je luistert voel je de heling gewoon plaatsvinden.”

Het was net alsof je tijdens de reis echt bij me was. Ik kwam direct aan het begin in een andere energie en had zin om me te omhullen met dekens en kussens. Zo voelde de energie ook. Zo zacht.

De reis was ook echt heel ontroerend, je stem komt direct binnen.

Op een gegeven moment toen je ging zingen kwam er zoveel emotie los. Het was echt een release. Alles wat je zei was zo kloppend. Ik was echt ontroerd door het licht dat in mij kwam.

Ik heb de reis 3 x gedaan, zo fijn dat je dat kunt doen na het downloaden. Elke keer hoorde ik weer andere dingen die ik dan weer kon integreren.

Je energie is echt wonderschoon, zo zuiver, zo diepgaand. En het is geweldig dat je zo’n reis in je eigen tijd kunt doen. Na de reis ben ik ontzettend veel gaan tekenen. Er wilde zoveel uit.

Je stem is heel zuiver en krachtig en heel prettig om naar te luisteren, maar ook op energetisch niveau doet je stem zoveel. Het klopte zo allemaal. Je stem is echt een toegevoegde waarde, prachtig.

Terwijl je luistert voel je de heling gewoon plaatsvinden.

Terwijl ik de reis maakte was je echt bij me, we deden het echt samen, geweldig. 

Het was een wonderschone reis. Dankjewel!

Jonne

“Ik heb gelachen, gehuild, bewogen, gezongen, geschreeuwd, geroken, gedroomd en losgelaten. Wat een reis, wat een avontuur! Wat bijzonder! Nog nooit heeft iemand zo iets voor mij gedaan of zoiets kunnen geven.”

Op het moment dat ik de vogel op mocht stappen begon de reis op gevoelsniveau voor mij. 

Ik zag mijn kleine dromerige ik met een backpack op de vogel stappen. Ik voelde zoveel liefde en warmte voor mijn kleine ik en kon niet stoppen met glimlachen.

Vervolgens kwam er heel veel los, ook daar zag en voelde ik hoe jij mijn kleine ik vasthield en hoe goed het was om te horen dat het oké was. Dat alles oké was en oké is, nu en toen. Dit voelde helend. Ik voelde alles: warmte en steun en verdriet en machteloosheid. 

Wat een reis, wat een avontuur! Wat bijzonder! Nog nooit heeft iemand zo iets voor mij gedaan of zoiets kunnen geven.

Ik voel het eenheidsgevoel. Eigenlijk wil ik nu niets anders dan daar blijven en nog wat rondhangen. 

Rust, ruimte, stilte, naar binnen keren.

 

Julia

“Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met vertellen hoe mijn reis was. Maar wauw wat een reis. Het was zo intens, zo mooi en zo helend.”

Tijdens de reis zat ik echt in een warme cocon en ik heb zo intens gehuild, terwijl ik zoveel liefde en veiligheid voelde in mezelf. 

Ik heb van alles opgeschreven en er is echt van alles aan het shiften deze dagen. Ik denk er dagelijks aan terug.

Ik ga hem vandaag of komende dagen nog een keer doen, zo fijn dat dit kan! 

 Dank, dank, dank <3

Contactformulier

Welk traject spreekt je het meeste aan?