fbpx

Wees welkom mooie ziel
In mijn wereld van emotie
In mijn wereld van gevoel,

Aai je angsten maar
Je verdriet
En je pijn
Zak maar in je lichaam
En VOEL wat ik bedoel.

Wees welkom mooie ziel
Kom maar aan in het huidige moment

Kom maar tot rust in mijn veilige haven
Leun maar op mijn stem
Vertrouw maar op mijn hart
Tot je jezelf weer bent
Tot je je Zelf weer kent.

Laat me voor je zingen
Je helende klanken toebedingen
Laat me jouw snaren bespelen
Laat mijn klanken je maar helen.

Laat me je helpen licht en donker te integreren
Tot je elk deel van jezelf
Volledig durft te zien
En accepteren.

Liefs,
Myrthe

“Ik heb gelachen, gehuild, bewogen, gezongen, geschreeuwd, geroken, gedroomd en losgelaten. Wat een reis, wat een avontuur! Wat bijzonder! Nog nooit heeft iemand zo iets voor mij gedaan of zoiets kunnen geven.”

– Jonne

Wat gaan we doen tijdens een 1-op-1 sessie?

Tijdes een 1-op-1 sessie stem ik mij volledig af op jou, zet ik mijn kanaal open en laten we ons leiden in het moment door wat zich aandient. We stappen we uit het doen en zakken we helemaal in de stilte naar overgave, naar ZIJN. Middels channeled sounds and melodies, spoken word, emotie expressie en muziek neem ik je op een diepe reis mee naar binnen. We reizen van hoofd naar hart, naar jouw gevoelslaag, leren jouw innerlijke wereld kennen en helen vastgezette verhalen, patronen en emoties.

We reizen van hoofd naar hart en alles wat we onderweg tegenkomen ‘ruimen we op’. We duiken diep in jouw innerlijke wereld en leren alles af wat in de weg staat om gelukkig en vrij te zijn in het huidige moment. Ik help je jouw ware zelf en jouw essentie te omarmen en te leven vanuit een diepe vorm van overgave, rust en vertrouwen.

We gaan niet in gesprek met elkaar, maar we gaan VOELEN, RELEASEN en HELEN. Alles om jou te helpen aan te komen in het huidige moment, je over te geven aan wat Is en je te laten voelen dat je al  heel bent, compleet en dat je precies bent waar je moet zijn. We laten alles weer stromen, je voelt je lichter en je maakt ruimte om jouw ware essentie door je heen te laten schijnen. 

Wat als
Alles
Dat er is
Alles is?
Dat dit het pad is
Dat je mocht bewandelen
Dit is het
Dit is de missie
het middel
Het doel
Je bent er al
Het is al goed
Het is goed
Sst
Stop met zoeken
Start met vinden
Start met zien
Start met kijken
Echt kijken
Open je ogen
Stop met rennen
Ga liggen op de aarde
Staar naar de hemel
Aanschouw
Voel maar hoe alles klopt
Lief leven
Lieve mij
Ik hou van jou
Ik hou van jou.

Wat kan ik verwachten?

Of je nu een eenmalige sessie boekt of een langer traject, in elke sessie stem ik mij af op jouw energie, jouw essentie en laat ik door me heen komen wat ik ontvang, voel, zie en hoor. Ik maak muziek, begeleid je diep naar binnen met mijn stem en laat jouw energie leidend zijn. Ik vertaal jouw energie naar woorden, geluiden en gezang. Ik breng je naar stilte, in trance en zing voor je, spreek voor je en ben een kanaal voor alles dat door mij heen mag stromen om jou te dienen op je pad.

In en na elke sessie help ik je te ontladen, ont-moeten, ontmantelen en zware emoties te releasen. We ruimen letterlijk alles op wat in de weg staat om vanuit je hart te leven. Je voelt je je gedragen, geborgen en veilig en je zult merken dat je je weer een eenheid voelt.

In elke sessie creëren we samen een veilige ruimte waarin we diep naar binnen gaan reizen en waarin we langzaamaan steeds meer ruimte maken voor jouw ware essentie. Je zult merken dat je aan het einde van elke sessie meer vertrouwen, kracht, opluchting, energie en lichtheid voelt.

Elke sessie is een herinnering aan de ware kunst van overgave en aan jouw ware essentie. Je ervaart dat alles precies is zoals het moet zijn, dat alles altijd al goed was en zal zijn. Je leert zelfacceptatie en zelfliefde te VOELEN, in plaats van te ‘kennen.’ 

Het is tijd om dat wat we weten, te belichamen en je ogen te open voor het wonder dat het leven is, dat jouw leven is!

Elke reis, elke sessie (1,5 a 2u), is een prachtige co-creatie en ontdekking. We geven ons over aan de stroming, aan onze innerlijke wijsheid en gaan samen op reis van hoofd naar hart, van afgescheidenheid naar eenheid en van donker naar licht.

Na elke reis die we maken is er ruimte voor evaluatie, reflectie en integratie. Met mijn achtergrond als psycholoog en coach verweven we de ervaringen van de reis in jouw huidige realiteit en leven, zodat elke reis ook letterlijk in je lichaam en bewustzijn kan zakken.

Hoe gaat het in zijn werk?

De sessie vindt live plaats op de plek waar ik ben (Ibiza meestal!) of bijv. bij jou thuis als ik mij in jouw buurt bevind, of via zoom. (Het is ook mogelijk om een 1-op-1 reis als MP3 te bestellen, laat dit even weten mocht je hier interesse in hebben. Hier zitten meer kosten aan verbonden, omdat het mij meer tijd kost en je de reis onbeperkt terug kunt luisteren).

Voor 1 live/online sessie reken ik €250,-. 

Voel je een JA? Vul dan hieronder het formulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug om een afspraak in te plannen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Scroll dan naar beneden!

Contactformulier

Ervaringen van anderen

Gerlinde

“Een voice healing journey is niet voor één vraagstuk te vangen maar zorgt altijd voor het voelen van onvoorstelbare kracht, diepgaand vertrouwen en een onhoudbaar verlangen. Door merg en been, engelachtig. Jij hebt mij echt gehoord, kunstenares.”

Wow, jouw reis… jij hebt alle facetten van mij en in mij gezien. Jouw klanken, woordenspel, en onvoorstelbare hoge tonen zien mij. Vertalen mij en hebben mij verwoord.

Je sprak mijn glitterende, pastelkleurige, bloemige, zwevende, engelachtige ik aan. Je sprak dat deel in mij aan dat klaar is met opofferen en klaar is voor een avontuur. Het sprak ook mijn kracht aan, mijn vuurspuwende draak.

Elke keer als ik jouw reis luister, ontroert het me. Dan betekenen de klanken precies hetzelfde als de vorige keer, of juist wat anders. Altijd is het bevestigend. Het is wat ik nodig heb en wat er vanbinnen in mij klinkt.

Het stuk is niet voor één vraagstuk te vangen maar zorgt altijd voor het voelen van onvoorstelbare kracht, diepgaand vertrouwen en een onhoudbaar verlangen. Door merg en been, engelachtig. Jij hebt mij echt gehoord kunstenares.

Het vuur is aangewakkerd, brandt in mij. Ik heb mijn eigen kracht gezien en gevoeld: onvoorstelbaar krachtig, onhoudbaar.

Dankjewel. Een diepe buiging namens mij en al mijn delen in mij die jij zo hebt gezien. Dankjewel dat je we er mogen zijn en dat jij ons en mij hebt gehoord.

– Victoria

“Het was de meest intense reis die ik ooit heb gemaakt. Het leek wel of jij de hele tijd precies reageerde op wat ik dacht of voelde.”

Gisteren heb ik de reis gemaakt. WOW echt prachtig en intens! Het was sowieso de meest intense reis die ik ooit gemaakt heb.

SUPER BIJZONDER!!!

Het leek wel of jij de hele tijd precies reageerde op wat ik dacht of voelde en je wist goed waar ik behoefte aan had.

Ik ben er de hele tijd bij geweest, maar achteraf voelde het of ik verder en dieper weg ben geweest dan alle andere keren dat ik een reis van jou deed.

Misschien dat ik heel even weg ben geweest (bij het opstijgen), of in ieder geval een heel eind ‘op weg naar weg’. Toen je “Hey Victoria, wees er maar bij” zei kwam ik namelijk echt even van ver. Het was zo mooi dat je precies voelde wat ik nodig had, het klopte helemaal! 

De ceremonie was heel indrukwekkend; alle emoties zijn wel voorbij gekomen. Ik heb achteraf 3 pagina’s in mijn boekje geschreven over mijn ervaring.

THANKS in ieder geval alvast voor de prachtige en hele bijzondere en waardevolle reis <3.

Ik ga de reis zeker nog 10x luisteren, ik denk dat ik nog niet eens alles 100% heb meegekregen namelijk, het was zo veel! 

Frans

“Waaaaaauw!!! Wat een reis lieve lieve lieve Myrthe!!! Wat een power en energie! Wat nam je me mee, naar mijn thuis.”

De muziek, je stem, ik krijg er nu nog kippenvel van!! 🙂 Ik heb het omarmd, mijn woede en boosheid, daar geloof ik in. Ik voel de energie, het rustige gevoel. Je hebt me zoveel moois laten zien. 

Ik vloog door de lucht en door het heelal. Ik zag mezelf als een krachtig oermens. Ik voelde zoveel power! Ik voelde de energie door mijn lichaam gieren. Wat een kracht! Wat voelde ik me fijn om ‘thuis te komen’, me te herinneren wie ik ben en waar ik vandaan kom.

Ik zag mijn woede die ik al jaren onderdrukte. Die heb ik nu omarmd, die mag er nu zijn.

Ik voelde ook heel veel liefde en begrip. Ik voelde het goddelijke in mij wakker worden.

Ik zag de leider in mij, wat een geweldig beeld was dat. Ik ontving prachtige symbolen en tekenen en kwam toen weer thuis in mijn lichaam, vol energie, power en liefde.

Dankjewel!

– Elena

“De reis was een herinnering en een ontdekkingsreis. Stapje voor stapje dieper terug in de puurheid. Niets en niemand hoeft en alles wat ik zie en hoor is precies zoals het ‘moet’ zijn.”

Lieve Myrthe, ik ben net op een hele bijzondere reis geweest waar jij me heen hebt begeleid met de mooie magische klanken <3.

Stapje voor stapje dieper terug in de puurheid. Alle lagen vallen af en hoewel ze zo zwaar lijken is het juist heel natuurlijk me weer zo te voelen.

Ik maak me geen zorgen en voel geen twijfels. Niets en niemand hoeft en alles wat ik zie en hoor is precies zoals het ‘moet’ zijn.

Ik ben mezelf maar voel me als een kind zo vrij. Vrij om te zwieren, rennen, liggen, voelen en lachen. Vrij om mee te gaan. Vrij om alles te zien. Vrij om niks fout te kunnen doen.

De reis was een herinnering en een ontdekkingsreis.

Borrelend enthousiasme door de schoonheid, het spannende en de magie.

Puur geluk en warmte door de herinnering en ultieme vrijheid op de bijzondere plek waar je me naar toe leidde.

Dankjewel dat je dit prachtige werk doet. Wat een prachtige magische stem.

Elk geluid klopte en was weer een stukje van het verhaal, van mijn verhaal.

Contactformulier

Marlies

“Wow wat een reis. Wat een zalige kleuren en beelden. De muziek resoneert zo mooi en raakt me zo diep.” 

De persoonlijke woorden en de herkenning van het gevoel geeft me zoveel kracht. 

Deze kracht geeft me sterk het gevoel verder op pad te mogen met deze energie.

Het opent een weg naar mijn kern. De woorden die je zei en zong bleven nadien nog een hele tijd hangen. 

Dank u voor deze prachtreis <3 

Sandra

“Terwijl je luistert voel je de heling gewoon plaatsvinden.”

Het was net alsof je tijdens de reis echt bij me was. Ik kwam direct aan het begin in een andere energie en had zin om me te omhullen met dekens en kussens. Zo voelde de energie ook. Zo zacht.

De reis was ook echt heel ontroerend, je stem komt direct binnen.

Op een gegeven moment toen je ging zingen kwam er zoveel emotie los. Het was echt een release. Alles wat je zei was zo kloppend. Ik was echt ontroerd door het licht dat in mij kwam.

Je energie is echt wonderschoon, zo zuiver, zo diepgaand. Na de reis ben ik ontzettend veel gaan tekenen. Er wilde zoveel uit.

Je stem is heel zuiver en krachtig en heel prettig om naar te luisteren, maar ook op energetisch niveau doet je stem zoveel. Het klopte zo allemaal. Je stem is echt een toegevoegde waarde, prachtig.

Terwijl je luistert voel je de heling gewoon plaatsvinden.

Terwijl ik de reis maakte was je echt bij me, we deden het echt samen, geweldig. 

Het was een wonderschone reis. Dankjewel!

Jonne

“Ik heb gelachen, gehuild, bewogen, gezongen, geschreeuwd, geroken, gedroomd en losgelaten. Wat een reis, wat een avontuur! Wat bijzonder! Nog nooit heeft iemand zo iets voor mij gedaan of zoiets kunnen geven.”

Ik zag mijn kleine dromerige ik en voelde zoveel liefde en warmte voor mijn kleine ik. Ik kon niet stoppen met glimlachen. 

Vervolgens kwam er heel veel los, ook daar zag en voelde ik hoe jij mijn kleine ik vasthield en hoe goed het was om te horen dat het oké was. Dat alles oké was en oké is, nu en toen. Dit voelde helend. Ik voelde alles: warmte en steun en verdriet en machteloosheid. 

Wat een reis, wat een avontuur! Wat bijzonder! Nog nooit heeft iemand zo iets voor mij gedaan of zoiets kunnen geven.

Ik voel het eenheidsgevoel. Eigenlijk wil ik nu niets anders dan daar blijven en nog wat rondhangen. 

Rust, ruimte, stilte, naar binnen keren. 

Julia

“Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met vertellen hoe mijn reis was. Maar wauw wat een reis. Het was zo intens, zo mooi en zo helend.”

Tijdens de reis zat ik echt in een warme cocon en ik heb zo intens gehuild, terwijl ik zoveel liefde en veiligheid voelde in mezelf. 

Ik heb van alles opgeschreven en er is echt van alles aan het shiften deze dagen. Ik denk er dagelijks aan terug.

Dank, dank, dank <3

Contactformulier

  book Me

Work with me?