1-on-1 Inner Peace Journey

Voel je de behoefte aan een diepere connectie met je (hogere) zelf? Voel je het verlangen om diep naar binnen te keren, in stilte te Zijn, de connectie te voelen met jouw essentie? Ben je op ‘zoek’ naar antwoorden over jouw pad in het leven en ben je er klaar voor om die in jezelf te ontdekken?

Boek dan een afgestemde inner peace journey bij mij. Een diepe, helende en transformerende reis naar binnen. 

In een afgestemde inner peace journey stem ik af op jouw energie, op thema’s die voor jou spelen en/of op vragen die je hebt. Ik zet mijn kanaal open en laat alles wat van belang is voor jou door me heen komen. Ik neem je echt letterlijk mee op reis en begeleid je naar die plek waar jij vandaan komt. Ik breng je thuis, naar eenheid, zodat je weer kunt her-inneren wie je Bent in de essentie.

Ik breng je naar stilte, in trance en zing voor je, spreek voor je en channel voor je. Het is ook voor mij elke keer een prachtige verrassing wat er mag ontstaan! 

Een inner peace journey is een prachtig middel om diepe rust, ontspanning en stilte te ervaren. Om te ervaren en te voelen dat alles goed is, was en altijd zal zijn. Een prachtig middel om op te laden, inzichten te verkrijgen en je gedragen en geborgen te voelen. Zie voor verdere ervaringen de reviews hieronder!  

Hoe gaat het in zijn werk? 

We plannen eerst een (online) startgesprek in van 15-30 minuten waarin we even kennismaken via Zoom en waarin ik kan afstemmen op de thema’s die voor jou spelen. 

Ik ga dan aan de slag om een muziekstuk voor je te maken en op te nemen. Ik zet mijn kanaal open en maak dan de muziek waarover ik zing, spreek en channel voor jou. Ik laat alles wat er komt door mee heen komen en geef het door aan jou. Een inner peace journey is energetisch werk. Ik stem af op jouw energieveld, jouw ziel en ben een vertaler van die energie voor jou. 

Achteraf plannen we een integratie-gesprek in waarin we bespreken hoe de reis voor je is geweest en hoe je het hebt ervaren. We kijken samen naar vragen die je hebt, duiken wat dieper in op die ervaring of iets anders dat de aandacht vraagt. Ik denk graag nog even met je mee en spiegel waar nodig.

Praktische informatie

Je krijgt de 1-op-1 reis van om en nabij 1 uur toegestuurd als mp3 via WeTransfer en je kunt hem dan zelf thuis luisteren op een fijn en rustig moment. Op die manier kun je hem zo vaak beluisteren als je zelf wilt.

De gehele ervaring inclusief start- en integratiegesprek kost €75,- excl. btw (€90,75 incl. btw) en je ontvangt bij de WeTransfer link van mij een betaalverzoek en eventueel een factuur). Je kunt hieronder een startgesprek inplannen. Mocht nog vragen hebben of geen geschikte tijd kunnen vinden via de link hieronder, mail me dan even op myrthe@myrthelisanne.com of stuur me een privé bericht via Instagram! Dan vinden we vast een ander geschikt moment.

Reviews

Elena

Het was een wonderschone reis. Dankjewel! Het was net alsof je echt bij me was. Ik kwam direct aan het begin in een andere energie en had zin om me te omhullen met dekens en kussens. Zo voelde de energie ook. Zo zacht. De reis was ook echt heel ontroerend, je stem komt direct binnen. Op een gegeven moment toen je ging zingen kwam er zoveel emotie los. Het was echt een release. Alles wat je zei was zo kloppend. Ik was echt ontroerd door het licht dat in mij kwam. 

Ik heb de reis 3 x gedaan, zo fijn dat je dat kunt doen na het downloaden. Elke keer hoorde ik weer andere dingen die ik dan weer kon integreren. 

Je energie is echt wonderschoon, zo zuiver, zo diepgaand. En het is geweldig dat je zo’n reis in je eigen tijd kunt doen. Na de reis ben ik ontzettend veel gaan tekenen. Er wilde zoveel uit. 

Je stem is heel zuiver en krachtig en heel prettig om naar te luisteren, maar ook op energetisch niveau doet je stem zoveel. Het klopte zo allemaal. Je stem is echt een toegevoegde waarde, prachtig. 

Terwijl je luistert voel je de heling gewoon plaatsvinden. 

Terwijl ik de reis maakte was je echt bij me, we deden het echt samen, geweldig. Dankjewel!

– Sandra