fbpx

1-on-1 inner peace journey

Here to help you remember the tremendous beauty of all that you are and All that is

Voel je de behoefte aan een diepere connectie met je (hogere) zelf? Voel je het verlangen om diep naar binnen te keren, in stilte te Zijn, de connectie te voelen met jouw essentie? Ben je op ‘zoek’ naar antwoorden over jouw pad in het leven en ben je er klaar voor om die in jezelf te ontdekken?

Boek dan een afgestemde inner peace journey bij mij. Een diepe, helende en transformerende reis naar binnen. 

In een afgestemde inner peace journey stem ik af op jouw energie, op thema’s die voor jou spelen en/of op vragen die je hebt. Ik zet mijn kanaal open en laat alles wat van belang is voor jou door me heen komen. Ik neem je echt letterlijk mee op reis en begeleid je naar die plek waar jij vandaan komt. Ik breng je thuis, naar eenheid, zodat je weer kunt her-inneren wie je Bent in de essentie.

Ik breng je naar stilte, in trance en zing voor je, spreek voor je en channel voor je. De reis is een echte initiatie, activatie en Her-innering van wie jij ten diepste bent. Wanneer je dit eenmaal kunt voelen, kunt afreizen naar de grootsheid in jou, kun je alles van je af laten glijden wat in de weg staat om voor altijd gelukkig en vrij te zijn in het huidige moment.

Een inner peace journey is een prachtig middel om diepe rust, ontspanning en stilte te ervaren. Om te ervaren en te voelen dat alles goed is, was en altijd zal zijn. Een prachtig middel om op te laden, inzichten te verkrijgen en je gedragen en geborgen te voelen.

Ik ben in de reis continu bij je door middel van mijn stem en energetische begeleiding. Ik draag je, hou je vast, laat je los waar nodig en breng je altijd weer thuis. 

– Victoria

“Het was de meest intense reis die ik ooit heb gemaakt. Het leek wel of jij de hele tijd precies reageerde op wat ik dacht of voelde.”

Gisteren heb ik de reis gemaakt. WOW echt prachtig en intens! Het was sowieso de meest intense reis die ik ooit gemaakt heb.

SUPER BIJZONDER!!!

Het leek wel of jij de hele tijd precies reageerde op wat ik dacht of voelde en je wist goed waar ik behoefte aan had.

Ik ben er de hele tijd bij geweest, maar achteraf voelde het of ik verder en dieper weg ben geweest dan alle andere keren dat ik een reis van jou deed.

Misschien dat ik heel even weg ben geweest (bij het opstijgen), of in ieder geval een heel eind ‘op weg naar weg’. Toen je “Hey Victoria, wees er maar bij” zei kwam ik namelijk echt even van ver. Het was zo mooi dat je precies voelde dat ik er bij mocht blijven, het klopte helemaal! 

De ceremonie was heel indrukwekkend; alle emoties zijn wel voorbij gekomen. Ik heb achteraf 3 pagina’s in mijn boekje geschreven over mijn ervaring.

THANKS in ieder geval alvast voor de prachtige en hele bijzondere en waardevolle reis <3.

Ik ga de reis zeker nog 10x luisteren, ik denk dat ik nog niet eens alles 100% heb meegekregen namelijk, het was zo veel! 

Hoe gaat het in zijn werk? 

We plannen eerst een (online) startgesprek in via Zoom van 15-30 minuten waarin we kennismaken en waarin ik kan afstemmen op jouw energie en de thema’s die voor jou spelen.

Ik ga dan aan de slag om een muziekstuk voor je te maken en op te nemen. Ik zet mijn kanaal open en maak dan de muziek waarover ik zing, spreek en channel voor jou. Ik laat alles wat er komt door mee heen komen en geef het door aan jou. Een inner peace journey is energetisch werk. Ik stem af op jouw energieveld, jouw ziel en ben een vertaler van die energie voor jou. Ik neem de reis op en bewerk het tot een mp3 bestand van om en nabij 1 uur. Ik stuur je de reis achteraf op, zo kun je hem altijd terugluisteren.

Nadat je de reis hebt beluisterd, plannen we een integratie-gesprek van 30 minuten in waarin we bespreken hoe de reis voor je is geweest en hoe je het hebt ervaren. We kijken samen naar vragen die je hebt, duiken wat dieper in op de ervaring of iets anders dat de aandacht vraagt. 

Praktische informatie

Je krijgt de 1-op-1 reis van om en nabij 1 uur toegestuurd als mp3 via WeTransfer en je kunt hem dan zelf thuis luisteren op een fijn en rustig moment. Op die manier kun je hem zo vaak beluisteren als je zelf wilt. 

De gehele ervaring inclusief start- en integratiegesprek kost €125 (incl. btw). 

Je kunt hieronder middels het contactformulier een 1-op-1 inner peace journey aanvragen. Ik neem dan na ontvangst zo snel mogelijk contact met je op om een startgesprek in te plannen. Ik mail je dan ook de voorbereidingen voor het startgesprek en verder informatie. 

Contactformulier

Ervaringen van anderen

Gerlinde

“Het stuk is niet voor één vraagstuk te vangen maar zorgt altijd voor het voelen van onvoorstelbare kracht, diepgaand vertrouwen en een onhoudbaar verlangen. Door merg en been, engelachtig. Jij hebt mij echt gehoord, kunstenares.”

Wow, jouw reis… jij hebt alle facetten van mij en in mij gezien. Jouw klanken, woordenspel, en onvoorstelbare hoge tonen zien mij. Vertalen mij en hebben mij verwoord.

Je sprak mijn glitterende, pastelkleurige, bloemige, zwevende, engelachtige ik aan. Je sprak dat deel in mij aan dat klaar is met opofferen en klaar is voor een avontuur. Het sprak ook mijn kracht aan, mijn vuurspuwende draak.

Elke keer als ik jouw kunst luister, jouw reis, ontroert het me. Dan betekenen de klanken precies hetzelfde als de vorige keer, of juist wat anders. Altijd is het bevestigend. Het is wat ik nodig heb en wat er vanbinnen in mij klinkt.

Het stuk is niet voor één vraagstuk te vangen maar zorgt altijd voor het voelen van onvoorstelbare kracht, diepgaand vertrouwen en een onhoudbaar verlangen. Door merg en been, engelachtig. Jij hebt mij echt gehoord kunstenares.

Het vuur is aangewakkerd, brandt in mij. Ik heb mijn eigen kracht gezien en gevoeld: onvoorstelbaar krachtig, onhoudbaar.

Dankjewel. Een diepe buiging namens mij en al mijn delen in mij die jij zo hebt gezien. Dankjewel dat je we er mogen zijn en dat jij ons en mij hebt gehoord.

Frans

“Waaaaaauw!!! Wat een reis lieve lieve lieve Myrthe!!! Wat een power en energie! Wat nam je me mee, naar mijn thuis.”

De muziek, je stem, ik krijg er nu nog kippenvel van!! 🙂 Ik heb het omarmd, mijn woede en boosheid, daar geloof ik in. Ik voel de energie, het rustige gevoel. Je hebt me zoveel moois laten zien. Onderweg kwam ik mijn opa tegen, die me beloofde me te vertellen wat mijn missie in het leven zou zijn.

Ik vloog door de lucht en door het heelal. Ik zag mezelf als een krachtig oermens. Ik voelde zoveel power! Ik voelde de energie door mijn lichaam gieren. Wat een kracht! Wat voelde ik me fijn om ‘thuis te komen’, me te herinneren wie ik ben en waar ik vandaan kom.

Ik zag mijn woede die ik al jaren onderdrukte. Die heb ik nu omarmd, die mag er nu zijn.

Ik voelde ook heel veel liefde en begrip. Ik voelde het goddelijke in mij wakker worden.

Ik zag de leider in mij, wat een geweldig beeld was dat. Ik ontving prachtige symbolen en tekenen en kwam toen weer thuis in mijn lichaam, vol energie, power en liefde.

Dankjewel!

– Elena

“De reis was een herinnering en een ontdekkingsreis. Stapje voor stapje dieper terug in de puurheid. Niets en niemand hoeft en alles wat ik zie en hoor is precies zoals het ‘moet’ zijn.”

Lieve Myrthe, ik ben net op een hele bijzondere reis geweest waar jij me heen hebt begeleid met de mooie magische klanken <3.

Dit omschrijft het gevoel van mijn reis:

Stapje voor stapje dieper terug in de puurheid. Alle lagen vallen af en hoewel ze zo zwaar lijken is het juist heel natuurlijk me weer zo te voelen.

Ik maak me geen zorgen en voel geen twijfels. Niets en niemand hoeft en alles wat ik zie en hoor is precies zoals het ‘moet’ zijn.

Ik ben mezelf maar voel me als een kind zo vrij. Vrij om te zwieren, rennen, liggen, voelen en lachen. Vrij om mee te gaan. Vrij om alles te zien. Vrij om niks fout te kunnen doen.

De reis was een herinnering en een ontdekkingsreis.

Borrelend enthousiasme door de schoonheid, het spannende en de magie.

Puur geluk en warmte door de herinnering en ultieme vrijheid op de bijzondere plek waar je me naar toe leidde.

Dankjewel dat je dit prachtige werk doet. Wat een prachtige magische stem.

Elk geluid klopte en was weer een stukje van het verhaal, van mijn verhaal.

Contactformulier

Marlies

“Fijn dat je het opnieuw kunt beluisteren en er zo terug naar kan gaan, naar deze unieke reis.”

Wow wat een reis. Wat een zalige kleuren en beelden. De muziek resoneert zo mooi en raakt me zo diep. 

De persoonlijke woorden en de herkenning van het gevoel geeft me zoveel kracht. 

Deze kracht geeft me sterk het gevoel verder op pad te mogen met deze energie.

Het opent een weg naar mijn kern. De woorden die je zei en zong bleven nadien nog een hele tijd hangen. 

Fijn dat je het opnieuw kunt beluisteren en er zo terug naar kan gaan, naar deze unieke reis. 

Dank u voor deze prachtreis <3

 

Sandra

“Terwijl je luistert voel je de heling gewoon plaatsvinden.”

Het was net alsof je tijdens de reis echt bij me was. Ik kwam direct aan het begin in een andere energie en had zin om me te omhullen met dekens en kussens. Zo voelde de energie ook. Zo zacht.

De reis was ook echt heel ontroerend, je stem komt direct binnen.

Op een gegeven moment toen je ging zingen kwam er zoveel emotie los. Het was echt een release. Alles wat je zei was zo kloppend. Ik was echt ontroerd door het licht dat in mij kwam.

Ik heb de reis 3 x gedaan, zo fijn dat je dat kunt doen na het downloaden. Elke keer hoorde ik weer andere dingen die ik dan weer kon integreren.

Je energie is echt wonderschoon, zo zuiver, zo diepgaand. En het is geweldig dat je zo’n reis in je eigen tijd kunt doen. Na de reis ben ik ontzettend veel gaan tekenen. Er wilde zoveel uit.

Je stem is heel zuiver en krachtig en heel prettig om naar te luisteren, maar ook op energetisch niveau doet je stem zoveel. Het klopte zo allemaal. Je stem is echt een toegevoegde waarde, prachtig.

Terwijl je luistert voel je de heling gewoon plaatsvinden.

Terwijl ik de reis maakte was je echt bij me, we deden het echt samen, geweldig. 

Het was een wonderschone reis. Dankjewel!

Jonne

“Ik heb gelachen, gehuild, bewogen, gezongen, geschreeuwd, geroken, gedroomd en losgelaten. Wat een reis, wat een avontuur! Wat bijzonder! Nog nooit heeft iemand zo iets voor mij gedaan of zoiets kunnen geven.”

Op het moment dat ik de vogel op mocht stappen begon de reis op gevoelsniveau voor mij. 

Ik zag mijn kleine dromerige ik met een backpack op de vogel stappen. Ik voelde zoveel liefde en warmte voor mijn kleine ik en kon niet stoppen met glimlachen.

Vervolgens kwam er heel veel los, ook daar zag en voelde ik hoe jij mijn kleine ik vasthield en hoe goed het was om te horen dat het oké was. Dat alles oké was en oké is, nu en toen. Dit voelde helend. Ik voelde alles: warmte en steun en verdriet en machteloosheid. 

Wat een reis, wat een avontuur! Wat bijzonder! Nog nooit heeft iemand zo iets voor mij gedaan of zoiets kunnen geven.

Ik voel het eenheidsgevoel. Eigenlijk wil ik nu niets anders dan daar blijven en nog wat rondhangen. 

Rust, ruimte, stilte, naar binnen keren.

 

Julia

“Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met vertellen hoe mijn reis was. Maar wauw wat een reis. Het was zo intens, zo mooi en zo helend.”

Tijdens de reis zat ik echt in een warme cocon en ik heb zo intens gehuild, terwijl ik zoveel liefde en veiligheid voelde in mezelf. 

Ik heb van alles opgeschreven en er is echt van alles aan het shiften deze dagen. Ik denk er dagelijks aan terug.

Ik ga hem vandaag of komende dagen nog een keer doen, zo fijn dat dit kan! 

 Dank, dank, dank <3

Contactformulier